färrdig logo

Detta är ett blogginlägg

”Med facit i hand skulle jag rekryterat mer personal tidigare”

Efter flera år som finalist blir ELT Ekonomikonsult Årets tillväxtbyrå 2022 i Västmanlands län. Revisionsvärlden ställde några frågor till grundaren och vd:n Malin Bergman och Kaj Johdet som är marknads- och personalansvarig på byrån.
ELT Ekonomikonsult var finalist redan 2020, då var ni två medarbetare på byrån. Två år senare är ni sex personer. Hur har ni gjort för att växa så snabbt?
”ELT Ekonomikonsult har aldrig egentligen haft någon marknadsföringsplan för att växa utan fokus har alltid varit att ta hand om våra befintliga kunder som i sin tur rekommenderat oss till vänner och affärsbekanta”, säger Malin Bergman, som drog igång ELT Ekonomikonsult år 2018.

Läs hela reportaget på Revisionsvärlden

Kommentera gärna: