färrdig logo

"Min passion finns i mitt yrke och jag vill skapa nya möjligheter för varenda bolag och kund vi har"

-Malin Bergman, VD & grundare

Här på ELT blir vi glada av att gå till jobbet varje morgon, möta våra kollegor och kunder. Atmosfären är härlig och i vår lokal finns det alltid extra gott kaffe. Vi på ELT älskar kaffe!

ELT ekonomikonsult startade 2018 och ligger i Västerås. Våra kunder är bolag i alla möjliga storlekar, konstellationer och branscher, i olika städer i Sverige.
Vi är en byrå med en härlig företagskultur där vi jobbar med glädje, professionalism och värdesätter kontakten med våra kunder.

Vi finns här för er! 

Malin Bergman

VD och auktoriserad redovisningskonsult via
SRF Konsulterna


Jag har jobbat i över 21 år med bolag, i varierande storlekar och branscher. Tidigare har jag jobbat på revision- och redovisningsbyråer men startade
ELT ekonomikonsult 2018.
 
På fritiden gillar jag att umgås med min familj, titta film, resa och spela padel.

malin@eltekonomi.se

Kaj Johdet

Marknads & personalansvarig


Jag har jobbat med kommunikation och  personalfrågor i över 15 år. Jag har jobbat som personalansvarig och  marknadsansvarig på ett antal stora kedjor. 

Jag är väldigt intresserad av kaffe och på fritiden spelar jag padel. 

kaj@eltekonomi.se

Stefan Lindberg

Auktoriserad redovisningskonsult


stefan@eltekonomi.se
 

Filip Jonsson

Redovisningskonsult

Jag har arbetat med redovisning sedan jag tog min examen på Högskolan i Gävle år 2020. Jag började på en mindre byrå där jag hade ett stort ansvar och efter det har jag även testat på hur det är att arbeta på en stor byrå. Jag har arbetat med både små och medelstora företag inom en rad olika branscher. 

På fritiden tycker jag om att träna och jag har sedan jag var åtta år tävlat i pingis. Jag tycker även om att resa, titta på film och umgås med familj och vänner. 

filip@eltekonomi.se

Sofia Strandlund

Redovisningskonsult

Jag är en f.d. resesäljare som sadlade om för 15 år sedan då jag kom underfund med att det är roligt att jobba bakom kulisserna och mer administrativt. Jag har därför sen dess jobbat med administration och ekonomi i både mindre och större bolag. 
 
På fritiden gillar jag att träna och då främst löpning.  Älskar också fjäll och frisk luft och tillbringar en hel del tid uppe i de svenska fjällen både sommar som vinter.”

sofia@eltekonomi.se

Lawrence Florian Bogdan

Redovisningskonsult

Jag har jobbat med revision och bokslut sedan jag tog min examen på Mälardalens Högskola år 2014.  
Jag har arbetat med mindre, medelstora och större bolag inom olika branscher. 
 
På fritiden gillar jag att lyssna på musik, spela gitarr, gå på rockfestivaler, titta på film och umgås med vänner och familj. 
 

lawrence@eltekonomi.se

Dan Johdet

Redovisningsassistent 

Jag gick basketgymnasiet i Sundsvall där jag även studerade ekonomi under tre år. Jag jobbar med fakturering och kundrestkontra outscourcad till en av våra största kunder. 

På min lediga tid gillar jag att spela padel och träna på gym.

dan@eltekonomi.se