färrdig logo

Jobba med oss

Vi på ELT är en innovativ byrå som grundades av en passion för företagande och siffror! Vi förstår vad det innebär att vara en företagare och hjälper våra kunder att fatta de rätta besluten i rätt tid. Men vi är mycket mer än bara siffror – vi är en integrerad del av våra kunders vardag. Hos oss söker vi efter fantastiska medarbetare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Vill du vara med på en spännande resa där du blir en nyckelperson i att utveckla våra kunder och ELT som företag?
För att passa in i vårt team behöver du vara ambitiös och envis. Vi söker också någon som älskar att ha roligt och skratta tillsammans med kollegor. Din brinnande passion för arbete och nyfikenhet att lära sig mer ska inte ha några gränser. Ibland kan det bli stressigt, men med hjälp av samarbetet mellan oss på kontoret så rider vi ut stormen tillsammans.  Så tänker vi på ELT, tänker du likadant?

Vi är ett lag!

På ELT samarbetar vi för att skapa en inkluderande arbetsplats där tillit och öppen kommunikation är avgörande. Tillsammans strävar vi efter att skapa den bästa arbetsplatsen. Vi uppmuntrar alla medarbetare att bidra med sitt engagemang för våra kunder och att vara öppna och respektfulla i kommunikationen. Vår dagliga verksamhet är flexibel, dynamisk och fylld med utmaningar och utvecklande relationer. Hos ELT skapar vi en arbetskultur där vi gör det tillsammans. Vill du vara en del av vårt samarbete?

Ansök idag och bli en del av vårt team.
Maila ditt CV till:
  kaj@eltekonomi.se 

JUST NU SÖKER VI:

  • Redovisingskonsulter