färrdig logo

Olika företag - Olika behov

Vi vet att alla verksamheter har olika förutsättningar och önskemål. Därför skräddarsyr vi vårt utbud efter din efterfrågan.

Vi är en digital redovisningsbyrå och vi hjälper dig att digitalisera din redovisning på bästa och smidigaste sätt. Du kommer därefter slippa att till exempel sortera papper och hålla koll på obetalda fakturor. Vi sköter det åt dig!

  • Redovisning

Redovisning ska bara rulla på, vara rätt och riktigt. Vi uppdaterar dagligen dina siffror för att du ska kunna ha koll i realtid.

En del trivs med att göra den löpande redovisningen själv och då är vår del att bli behjälplig enbart vid boksluten. Vi kan i vissa fall erbjuda utbildningar. Vi hjälper även självklart till med deklarationer och skatteplanering.

Fakturering

Du bestämmer om du vill göra faktureringen själv eller om vi ska hjälpa dig med det. Vi säkerställer oavsett vad att allt ser rätt och riktigt ut och att reskontran är uppdaterad. Då har du dagligen koll på dina kunders inbetalningar och när en eventuell påminnelse behöver skickas.

Kvitton

Med en app fotar du dina kvitton och skickar in till oss. Superenkelt!
 

Leverantörer

Du bestämmer om du vill att vi sköter betalningarna eller om du vill betala själv.

Vi kontaktar dina leverantörer och ber dom skicka in fakturorna rakt in i systemet! Du kan även fota och skicka in fakturorna själv. Det enda du därefter behöver göra är att attestera via din telefon eller dator.

  • Lön

Semester, tjänstledigt, sjukfrånvaro, arbetsgivaravgifter… Vi vet att det är mycket att tänka på när lönerna ska betalas ut och det finns många lagar och regler att ta hänsyn till.
Lägg fokus på annat och låt oss hjälpa dig med din och dina anställdas löner för att säkerställa att allt korrekt och att lönen kommer in när den ska! Vi deklarerar även till Skatteverket.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för mer information