färrdig logo

"Min passion finns i mitt yrke och jag vill skapa nya möjligheter för varenda bolag och kund vi har"

-Malin Bergman, VD & grundare

Här på ELT blir vi glada av att gå till jobbet varje morgon, möta våra kollegor och kunder. Atmosfären är härlig och i vår lokal finns det alltid extra gott kaffe. Vi på ELT älskar kaffe!

ELT ekonomikonsult startade 2018 och ligger i Västerås. Våra kunder är bolag i alla möjliga storlekar, konstellationer och branscher, i olika städer i Sverige.
Vi är en byrå med en härlig företagskultur där vi jobbar med glädje, professionalism och värdesätter kontakten med våra kunder.

Vi finns här för er! 

Malin Bergman

VD och auktoriserad redovisningskonsult via
SRF Konsulterna

Jag har jobbat i över 21 år med bolag, i varierande storlekar och branscher. Tidigare har jag jobbat på revision- och redovisningsbyråer men startade
ELT ekonomikonsult 2018.
 
På fritiden gillar jag att umgås med min familj, titta film, resa och spela padel.

malin@eltekonomi.se

Kaj Johdet

Marknads & personalansvarig


Jag har jobbat med kommunikation och  personalfrågor i över 15 år. Jag har jobbat som personalansvarig och  marknadsansvarig på ett antal stora kedjor. 

Jag är väldigt intresserad av kaffe och driver även Hälla Kafferosteri här i Västerås. Mitt stora intresse på fritiden är att spela padel. 

kaj@eltekonomi.se

Helena Anderbro

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag har arbetat med ekonomi sedan jag tog min magisterexamen 2005. Första 8 åren arbetade jag som revisor på en stor byrå och sedan 2013 arbetar jag på redovisningssidan. Jag har erfarenhet från många olika branscher och arbetat med allt från börsbolag till mindre ägarledda bolag. Idag arbetar jag mest med små och  medelstora företag. 

Det mesta av min fritid går åt till de tre barnen och deras fritidsintressen. Däremellan gillar jag att resa med familjen, laga mat samt få lite tid till egen träning.

helena@eltekonomi.se

Sandra Lundgren

Redovisningskonsult

sandra@eltekonomi.se

Emma Lundström


Redovisningskonsult

Jag har jobbat med redovisning sedan jag tog min examen på Västerås Yrkeshögskola år 2014. Efter det  har jag arbetat med allt ifrån små bolag till stora fastighetsuppdrag. 

Jag har ett brinnande intresse för hem och inredning samt älskar goda middagar tillsammans med vänner och familj. 


emma@eltekonomi.se

Sofia Strandlund


Redovisningsassistent

Jag är en f.d. resesäljare som sadlade om för 15 år sedan då jag kom underfund med att det är roligt att jobba bakom kulisserna och mer administrativt. Jag har därför sen dess jobbat med administration och ekonomi i både mindre och större bolag. 
 
På fritiden gillar jag att träna och då främst löpning.  Älskar också fjäll och frisk luft och tillbringar en hel del tid uppe i de svenska fjällen både sommar som vinter.”sofia@eltekonomi.se