färrdig logo

Stans proffsigaste och personligaste byrå

Vi erbjuder trygga, nära och flexibla ekonomitjänster som är skräddarsydda för dina behov. Som företagare kan du få hjälp med allt från digital fakturahantering till sammanställning av årsbokslutet. Våra tjänster inom bokföring och redovisning kan anpassas för att passa alla typer av företag - små som stora.

Olika företag - Olika behov

Vi vet att alla verksamheter har olika förutsättningar och önskemål. Därför skräddarsyr vi vårt utbud efter din efterfrågan.

Vi är en digital redovisningsbyrå och vi hjälper dig att digitalisera din redovisning på bästa och smidigaste sätt. Du kommer därefter slippa att till exempel sortera papper och hålla koll på obetalda fakturor. Vi sköter det åt dig!

  • Redovisning

Redovisning ska bara rulla på, vara rätt och riktigt. Vi uppdaterar dagligen dina siffror för att du ska kunna ha koll i realtid.

En del trivs med att göra den löpande redovisningen själv och då är vår del att bli behjälplig enbart vid boksluten. Vi kan i vissa fall erbjuda utbildningar. Vi hjälper även självklart till med deklarationer och skatteplanering.

  • Fakturering

Du bestämmer om du vill göra faktureringen själv eller om vi ska hjälpa dig med det. Vi säkerställer oavsett vad att allt ser rätt och riktigt ut och att reskontran är uppdaterad. Då har du dagligen koll på dina kunders inbetalningar och när en eventuell påminnelse behöver skickas.

  • Kvitton

Med en app fotar du dina kvitton och skickar in till oss. Superenkelt!
 

  • Leverantörer

Du bestämmer om du vill att vi sköter betalningarna eller om du vill betala själv.

Vi kontaktar dina leverantörer och ber dom skicka in fakturorna rakt in i systemet! Du kan även fota och skicka in fakturorna själv. Det enda du därefter behöver göra är att attestera via din telefon eller dator.

  • Lön

Semester, tjänstledigt, sjukfrånvaro, arbetsgivaravgifter… Vi vet att det är mycket att tänka på när lönerna ska betalas ut och det finns många lagar och regler att ta hänsyn till.
Lägg fokus på annat och låt oss hjälpa dig med din och dina anställdas löner för att säkerställa att allt korrekt och att lönen kommer in när den ska! Vi deklarerar även till Skatteverket.

Några enkla steg innan vi kör igång!

1. Dina Uppgifter & samarbetsavtal
För att komma igång behöver vi ta del av grundläggande information om ditt företag och upprätta ett avtal med dig som kund. Vår erfarna rådgivare kommer att ställa frågor för att få all den nödvändiga informationen och sedan skicka över avtalet för en enkel och smidig underskrift. Kontakta oss idag för att påbörja processen!

2. Bank
För att underlätta avstämningar av företagets bankkonto utan behov av bankkontoutdrag, behöver vi erhålla läsaccess till ditt företags konto. Detta kan enkelt åstadkommas genom att skicka ett mail till din bankkontakt och inkludera oss i kopian, så tar vi hand om resten av dialogen. Alternativt kan du enkelt lägga till oss via din Internetbank. Låt oss hjälpa dig att effektivisera hanteringen av ditt företags finansiella processer.

3. Deklarationsombud
Vi erbjuder en sömlös deklarationstjänst för arbetsgivaravgifter, skatter och moms åt ditt företag. För att kunna erbjuda detta behöver vi utses som deklarationsombud, vilket är en enkel process som kan genomföras på Skatteverkets hemsida. Behöver du hjälp med detta, skickar vi gärna en guide för att underlätta för dig. Med vår hjälp behöver du inte längre bekymra dig över att deklarationerna görs korrekt och i tid.

4. Historik
Om ditt företag inte är nystartat så behöver vi ta del av en historik. För att kunna ge bästa möjliga service behöver vi tillgång till en SIE-fil, kund- och leverantörsreskontra samt det senaste bokslutet. Om du har en redovisningsbyrå sedan tidigare så tar vi självklart kontakt med dem för att säkerställa att vi får tillgång till all nödvändig information.